CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Carta de comiat per en Santi Riera

Carta de comiat per en Santi Riera

(emesa per la Associació Caramelles del Roser amb motiu de la seva mort)

“La música és una part essencial de la formació de la sensibilitat de lespersones”, ens deies, Santi. D’aquesta manera ha estat com durant tots aquests anys has transmès la passió per la música a les Caramelles  del Roser.

Sempre buscant la perfecció i amb el teu posat elegant, ens has donat entrada a centenars de peces musicals. Tot això amb la millor de les actituds: perseverança i amabilitat. Per aquest motiu ets i seràs un referent de les Caramelles del Roser, com a director musical i compositor, però sobretot, com a persona.

Sempre has estat molt amic dels teus amics i un conversador incansable. Converses que es donaven tant en excursions amb “Els caminadors” com en els esmorzars a Puig-l’agulla, entre altres.

Activista cultural i polític, has demostrat un grau d’implicació, compromís i estima vers el teu país i poble. Has esdevingut així patrimoni de Sant Julià de Vilatorta i, sobretot, de les Caramelles del Roser.

No podrem agrair-te prou tot el què has fet per l’entitat i la paciència que has tingut. Tampoc podrem oblidar les anècdotes, tonades i totes les cançons que ens has ensenyat. El teu nom ressonarà en cadascuna de les caramelles.

Et trobarem molt a faltar.

Moltes gràcies per tot,

Associació Caramelles del Roser

Sant Julià de Vilatorta. 13 de març de 2018. 

             

 MG 8693