CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Pasqua Florida 2022

Cartell 22 baixaEl proper 17 d'abril de 2022 tindrà lloc el tradicional passant de caramelles, ben esperat ja que a a causa de la pandèmia no s'ha pogut dur a terme els darrers dos anys. Enguany recuperem l'organització que ja estava prevista per a l'any 2020, i per això estrenarem finalment la caramella "Festívola", composta per Sant Riera i Jofre Bardolet i amb lletra d'Anton Carrera. Aquest mes de febrer vam recomençar els assaigs, després de noves cancel·lacions inesperades, amb l'objectiu de preparar la Pasqua en temps rècord, ja que habitualment començàvem a assajar a principis de novembre. En aquest context, hem preparat un repertori assumible i ens hem sorprès que tot torna a sonar més fàcilment del que pensàvem, potser amb un optimisme renovat gràcies a les noves (i joves) incorporacions al cor de caramelles. La cartelleria i les butlletes seran també les que vam preparar per a la Pasqua de 2020.

D'acord amb la programació prevista, farem el tomb caramellaire a partir de les 9 del matí començant a la plaça de l'U d'octubre i seguint pel carrer de la Mercè, era d'en Buxó, av. Sant Llorenç, c. Jesús, c. del Perer, c. de n'Anna Xica, c. Montseny, c. Jesús, Pl. Major, c. del Pont, c. Rector Roca, c. de la Font, av. Sant Jordi, Av. Nostra Senyora de Montserrat, c. Núria i Pl. U d'octubre. Per la seva banda, les caramelles infantils faran el seu propi tomb a partir de les 10.00 hores començant per la Pl. Major i seguint en direcció al Frankfurt de Sant Julià, el casal Núria i la pastisseria Crosandra. Ambdós grups ens trobarem davant de l'Ajuntament a les 11.45 per cantar diversos temes conjuntament.

Un cop acabada l'actuació conjunta i el preceptiu descans, entre dos i tres quarts d'una el grup de caramelles interpretarem els Goigs del Roser dins l'església parroquial en finalitzar la missa de Pasqua Florida i ens encaminarem novament a la porta de l'Ajuntament on interpretarem corrandes, Som Vilatortins i l'Adéu siau conjuntament amb la coral Cants i Rialles. La diada finalitzarà amb el sorteig de la mona de Pasqua gentilesa de la Pastisseria Crosandra entre les persones que hàgin adquirit les butlletes del sorteig. Col·laboren també amb el passant caramellaire els establiments Alimentació Fiter - Supermercat Pròxim (can Fil) i Frankfurt Sant Julià.