perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

C r e u   d e   S a n t   J o r d i   2 0 1 6.   E l e m e n t   f e s t i u   p a t r i m o n i a l   d ' i n t e r è s   n a c i o n a l  2 0 1 5.

Actuacions previstes primavera 2017

Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Actuació a Vic el dissabte de Gloria

Les caramelles del Roser actuarem pels carrers del centre de Vic el proper dissabte de Gloria, 15 d'abril de 2017, dins de les activitats programades al XII Festival BBVA de Música Religiosa de Vic. L'horari de la actuació es de 18:00 a 20:00 hores, aproximadament.

Clicar a la capsalera per saber més.

Actuació a Sant Julià el diumenge de Pasqua

Com cada any, les Caramelles del Roser actuarem pels carrers de Sant Julià de Vilatorta, l'esglesia, la plaça de l'ajuntament i la plaça major el diumenge 16 d'abril de 2017, amb motiu de la Pasqua de Resurrecció. L'horari de la actuació es de 09:00 a 14:00 hores, aproximadament.

Clicar a la capsalera per saber més.

40è Aplec Caramellaire a Sant Julià de Vilatorta

Com cada any, el diumenge següent al diumenge de Pasqua, 23 d'abril de 2017, l'Ajuntament de Sant Julià organitza l'Aplec Caramellaire, amb la participació entre altres de les Caramelles del Roser. L'horari de la actuació es de 09:00 a 14:00 hores, aproximadament.

Clicar a la capsalera per saber més.