perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Concerts i activitats

En aquesta diada de Pasqua 2020 tan insòlita no hi faltaran els Goigs del Roser a Sant Julià de Vilatorta.

                 

Codi QR Caramelles del Roser en directe diumenge 12 les 12 h.

caramelles

Tot i que com a conseqüència de la situació de crisi sanitària s'ha cancel·lat la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua, us anunciem que, per reivindicar la pervivència ininterrompuda d'aquesta tradició al nostre poble, els Goigs del Roser no deixaran de sentir-se.

A més a més, convoquem a tots els vilatortins i les vilatortines a les 12 del migdia del mateix diumenge perquè qui pugui reprodueixi, des de la seva finestra o balcó -mitjançant els aparells adients-, les caramelles que retransmetrem en directe des de YouTube, i així tothom pugui cantar-les a l'uníson. Quedem a finestres i balcons el diumenge 12d’abril a les 12 del migdia:

Trobareu l'emissió en directe de les caramelles al canal de Youtube de les Caramelles del Roser clicant aquí i també copiant o clicant al codi QR adjunt.

Finalment, entre les persones que facin difusió de l'acte mitjançant Instagram o Twitter, amb l'etiqueta CaramellesdelRoser2020, sortejarem una magnífica mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crosandra.

  qr img diumenge de pasqua 2020

Cancel·lada la cantada de les Caramelles del Roser del  diumenge de Pasqua del 2020.

          

Com a conseqüència de la situació de crisi sanitària la junta de les Caramelles del Roser ha decidit cancel·lar definitivament la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua.


Enguany teníem pensat estrenar la caramella "Festívola", amb música d'en Santi Riera i en Jofre Bardolet i lletra de l'Anton Carrera. L'estrena l'havíem de dedicar al nostre president Josep Fiter Vila, recentment traspassat. No podrà ser. En qualsevol cas en mantindrem el record.


Trobareu informació sobre la caramella Festívola, i en general sobre la nostra entitat i el seu repertori nevegant per la web.

Finalment, amb la col·laboració imprescindible de l'ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, s'han planificat actiuvitats alternatives compatibles amb la situació de confinament en que ens trobem.

  butlleta 2020 Festivola cancelada

Llegeix mes ... 

Actualització 03.04.2020

Com a conseqüència de la situació de crisi sanitària la junta de les Caramelles del Roser ha decidit per unanimitat cancel·lar definitivament els assajos pendents, la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua i el dinar de germanor que es celebrar anualment. Si voleu coneixer l'acte alternatiu que organitzarem el diumenge de Pasquà cliqueu aqui.

Actualització 24.03.2020.

Donada la situació actual es cancel·len els assajos, del 27 de març i del 3 d'abril. Sobre el darrer assaig del 10 d'abril i el diumenge de Pasqua quedem a la espera de la evolució de la situació..

Actualització 19.03.2020.

L' Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha decidit cancel·lar definitivament l Aplec Caramellaire d'enguany. Com a conseqüència anul·lem l assaig del divendres 17 d'abril i t qualsevol activitat relacionada amb l'Aplec. Clica aqui per mes informació.
 

Mesures extraordinàries amb motiu de l'actual pandèmia de corona-virus que afecta Catalunya.

D'acord amb les disposicions del govern de Catalunya i de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta la Junta de les Caramelles del Roser ha decidit anul·lar preventivament els assajos dels divendres 13 i 20 de març de 2020, i així s'ha comunicat degudament als afectats.

En relació a la programació de la resta de la temporada, així com a les actuacions del Diumenge de Pasqua i de l'Aplec Caramellaire estarem pendents, com no podria ser d'altra manera, de les decisions i recomanacions de les autoritats corresponents i dels experts en la matèria per  actuar en conseqüència. A mesura que avancin els esdeveniments i es tingui mes informació s'anirà avisant oportunament.

La Junta de les Caramelles del Roser a Sant Julià de Vilatorta el 12 de març de 2020.

 

 

Per Pasqua de 2020 estrenem nova caramella.

L'obra que estrenarem el 2020 va ser composta inicialment pel mestre Santi Riera i Subirachs, pero va quedar inacabada en motiu del seu decès. Enguany el jove compositor Jofre Bardolet i Casadevall ha finalitzat la composiciò i armonitzaciò de la peça procurant mantenir en tot moment la idea inicial del seu creador. El resultant es una peça a 3 veus, en part assardanada, anomenada Festívola, que hem catalogat amb el número 49.

La lletra es del poeta Anton Carrera i Busquets, col·laborador habitual de les caramelles del Roser. La canço descriu elements poetics del nostre entorn que encomanen un to festiu propi de la celebraciò de la Pascua, motiu del titol de Festívola.

Podeu troba tota la informació sobre la peça, lletra, partitures i so sintetic de les diferents veus a l'apartat Repertori de la web o clicant aquí directament.

 

 

Caramelles del Roser

12 Abr 2020
12:00PM - 12:15PM
Cantada col·lectiva i sincronitzada des de casa
Cada escu des del balco o la finestra de casa seva, No sortiu al carrer.

Veus Missa del Gall i Processó Mont Calvari

Sense events

Per Pasqua de 2019 estrenarem nova caramella.

El jove compositor Jofre Bardolet i Casadevall,  recentment incorporat a l'entitat com a director adjunt,  ha compost i armonitzat  una nova caramella a 3 veus anomenada Certeses, i que hem catalogat amb el número 48.

La lletra es del poeta Anton Carrera i Busquets, col·laborador habitual de les caramelles del Roser. La canço descriu trets propis del nostre poble de caracter permanent, d'aquí el nom de la peça, que marquen la seva personalitat,

Podeu troba tota la informació sobre la peça, lletra, partitures i so sintetic de les diferents veus a l'apartat Repertori de la web o clicant aquí directament.

48 Certeses