perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Carta de comiat per en Santi Riera

Carta de comiat per en Santi Riera

emesa per la Associació Caramelles del Roser amb motiu del seu decès 

“La música és una part essencial de la formació de la sensibilitat de lespersones”, ens deies, Santi. D’aquesta manera ha estat com duranttots aquests anys has transmès la passió per la música a les Caramellesdel Roser.

Sempre buscant la perfecció i amb el teu posat elegant, ens hasdonat entrada a centenars de peces musicals. Tot això amb la millorde les actituds: perseverança i amabilitat. Per aquest motiu ets i seràsun referent de les Caramelles del Roser, com a director musical icompositor, però sobretot, com a persona.

Sempre has estat molt amic dels teus amics i un conversadorincansable. Converses que es donaven tant en excursions amb “Elscaminadors” com en els esmorzars a Puig-l’agulla, entre altres.

Activista cultural i polític, has demostrat un grau d’implicació,compromís i estima vers el teu país i poble. Has esdevingut aixípatrimoni de Sant Julià de Vilatorta i, sobretot, de les Caramelles delRoser.

No podrem agrair-te prou tot el què has fet per l’entitat i la paciènciaque has tingut. Tampoc podrem oblidar les anècdotes, tonades i totesles cançons que ens has ensenyat. El teu nom ressonarà encadascuna de les caramelles.

Et trobarem molt a faltar.

Moltes gràcies per tot,

Associació Caramelles del Roser

Sant Julià de Vilatorta. 13 de març de 2018. 

             

 MG 8693