perfilcaramellairespetit

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso.

Acepto

Conciertos y actividades

Caramellas del Roser

20 Sep 2019
09:30PM - 10:30PM
Asemblea General ordinaria 2019_2020
Pavelló

Voces Misa del Gallo i Procesión Monte Calvario

Sin eventos

En Pasqua de 2019 estrenaremos nueva caramella.

El joven compositor Jofre Bardolet Casadevall,  recientemente incorporado a la entitad como director adjunto,  ha compuesto y armonizado  una nueva caramella a 3 voces de nombre Certeses, y que hemos catalogado con el número 48.

La letra es del poeta Anton Carrera i Busquets, colaborador habitual de las Caramelles del Roser. La canción describe trazos propios de nuestro pueblo de caracter permanente, de aquí el nom de la pieza, que marcan su personalidad.

Encontrareis toda la información sobre la pieza, letra, partituras y sonido sintético de las diferentes voces en el apartado Repertorio de la web o clicando directamente aqui.

48 Certeses

A l’assemblea general de les Caramelles del Roser, celebrada el 5 de setembre d’aquest any 2014, es va acordar per unanimitat:

  1. Assumir i manifestar el nostre COMPROMÍS a cooperar amb les nostres institucions per a fer possible l’organització de la Consulta del dia 9 de novembre d’enguany i donar suport al president de la Generalitat quan faci la CONVOCATÒRIA d’aquesta CONSULTA.
  2. Fer arribar aquest COMPROMÍS a l’Assemblea Nacional Catalana abans d’aquest 11 de setembre perquè, de forma conjunta amb d’altres organitzacions del teixit associatiu de Catalunya, el facin arribar a la Presidència del Parlament de Catalunya en el moment que sigui més convenient.

Aquest document de compromís, juntament amb els de les altres entitats de Sant Julià, fou lliurat a l’alcalde en l’acte del matí de l’11 de setembre, el qual els féu a mans de la Presidenta del Parlament de Catalunya en l’acte solemne del dia 12 de setembre.

           9N
El número premiado con la mona de Pasqua 2015, gentileza de Pastisseria La Crossandra, es el 246. Gracias a todos por su colaboración.       La mona de la Crossandra 2105

27 d'abril del 2014

Enguany serà la tercera edició del nou format del certamen caramellaire que fa 37 anys que se celebra el diumenge després de Pasqua al nostre poble. L’any 1977 va néixer com a concurs de colles de caramelles, anys més tard es transformà en trobada caramellaire i, finalment, s’ha reconvertit en un aplec per adaptar-se als nous temps i trobar-li un encaix adient amb el tarannà de les colles.

El programa d’actes de l’Aplec és el següent:

De 9.00 a 10.00h: Arribada de les colles a la plaça de l’Ajuntament, amb xocolatada, coca i vi dolç per a tothom. 
A les 10.30h: Tomb caramellaire pels carres del nucli antic. Les Caramelles del Roser obriran el seguici amb el cant dels Goigs del Roser. En els llocs indicats les colles convidades cantaran una caramella. 
A les 11:30h: Actuació de les colles a l’escenari de la plaça Major. Cada colla interpretarà 5 o 6 peces del seu repertori. 
A les 14.00h: Dinar de germanor al pavelló municipal 
A les 17.00h: Comiat

      37eAplec Caramellaire-nou