perfilcaramellairespetit

REMARQUE ! Ce site utilise des cookies et autres technologies similaires.

Si vous ne changez pas les paramètres de votre navigateur, vous êtes d'accord.

I understand

Des Concerts et des Activites

Caramelles du Roser Calendrier

20 Sep 2019
09:30PM - 10:30PM
Assemblée générale ordinaire 2019_2020
Pavelló

Messe Minuit de Noël et Procession Mont Calvaire Calendrier

Aucun événement

Pour Pâques 2019, nous présenterons une nouvelle caramella.

Le jeune compositeur Jofre Bardolet Casadevall, récemment intégrés à l’entité en tant que directeur adjoint, a composé et harmonisé une nouveau bonbon à 3 voix appelé 'Certeses', et que nous avons catalogué avec le numéro 48.

La lletre est du poète Anton Carrera i Busquets, collaborateur habituel de les Caramelles du Roser. La chanson décrit les traits caractéristiques de notre peuple ayant un caractère permanent, d'où le nom de la pièce, qui marque leur personnalité,

Vous pouvez trouver toutes les informations sur la pièce, la lletre, les scores et le son synthèse des différentes voix dans la section Répertoire du web ou en cliquant ici directement.

48 Certeses

CARTELL2016

A l’assemblea general de les Caramelles del Roser, celebrada el 5 de setembre d’aquest any 2014, es va acordar per unanimitat:

  1. Assumir i manifestar el nostre COMPROMÍS a cooperar amb les nostres institucions per a fer possible l’organització de la Consulta del dia 9 de novembre d’enguany i donar suport al president de la Generalitat quan faci la CONVOCATÒRIA d’aquesta CONSULTA.
  2. Fer arribar aquest COMPROMÍS a l’Assemblea Nacional Catalana abans d’aquest 11 de setembre perquè, de forma conjunta amb d’altres organitzacions del teixit associatiu de Catalunya, el facin arribar a la Presidència del Parlament de Catalunya en el moment que sigui més convenient.

Aquest document de compromís, juntament amb els de les altres entitats de Sant Julià, fou lliurat a l’alcalde en l’acte del matí de l’11 de setembre, el qual els féu a mans de la Presidenta del Parlament de Catalunya en l’acte solemne del dia 12 de setembre.

           9N
Le sort résultant du gâteau de Pâques 2015, gracieuseté de La Pâtisserie Crossandra est le 246. Merci à tous pour leur coopération.       La mona de la Crossandra 2105

20 d'abril de 2014

El matí del diumenge de Pasqua Florida es la diada mes importat de l'any per a les Caramelles del Roser. Aquets any, i com es tradició, portaran també la salutació primaveral pels carrers i places del nucli històric de Sant Julià.

L’itinerari, amb un horari aproximat serà el següent: De 9.00 a 10.00h: pl. de l’Ajuntament, c. de la Mercè, pl. de Francesc Macià, c. de la N’Anna Xica, c. del Montseny i pl. Major. De 10.00 a 11.00h: c. del Rector Roca, c. de la Font, av. de Sant Jordi, c. del Centre, c. de Romegats, c. del Matagalls i c. de Puig-l’agulla. De 11.00 a 12.00h: Av. de Montserrat, c. de l’Albereda, c. de Núria, c. dels Marquesos de Vilallonga i c. de Sant Roc Atenció: després de la missa de les 12, a l’església parroquial, els caramellaires cantaran només els Goigs del Roser. A les 13.00h: A la plaça Major, juntament amb els cors infantils i la coral Cants i Rialles, les Caramelles del Roser cantaran un extens repertori de caramelles. En finalitzar es farà el sorteig de la mona de Pasqua.
           Cartell Caramelles 2014