perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Concerts i activitats

Actualització 16.12.2020

En relació a les Veus de la Missa del Gall, on cada any participen alguns confrares com a cantaires, la Junta de les Caramelles del Roser ha decidit, prèvia deliberació, recomanar la NO participació en aquest acte. Donada la situació sanitària actual i les indicacions de les autoritats no considerem prudent participar en aquesta activitat en cas que és faci.

En relació als assajos que haurien de començar a primers de gener de 2021 de cara a Pasqua, la junta està avaluant les diferents alternatives possibles. Un cop s'hagi pres una decisió s'informarà oportunament.

Actualització 03.04.2020

Com a conseqüència de la situació de crisi sanitària la junta de les Caramelles del Roser ha decidit per unanimitat cancel·lar definitivament els assajos pendents, la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua i el dinar de germanor que es celebrar anualment. Si voleu coneixer l'acte alternatiu que organitzarem el diumenge de Pasquà cliqueu aqui.

Actualització 24.03.2020.

Donada la situació actual es cancel·len els assajos, del 27 de març i del 3 d'abril. Sobre el darrer assaig del 10 d'abril i el diumenge de Pasqua quedem a la espera de la evolució de la situació..

Actualització 19.03.2020.

L' Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha decidit cancel·lar definitivament l Aplec Caramellaire d'enguany. Com a conseqüència anul·lem l assaig del divendres 17 d'abril i t qualsevol activitat relacionada amb l'Aplec. Clica aqui per mes informació.
 

Mesures extraordinàries amb motiu de l'actual pandèmia de corona-virus que afecta Catalunya.

D'acord amb les disposicions del govern de Catalunya i de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta la Junta de les Caramelles del Roser ha decidit anul·lar preventivament els assajos dels divendres 13 i 20 de març de 2020, i així s'ha comunicat degudament als afectats.

En relació a la programació de la resta de la temporada, així com a les actuacions del Diumenge de Pasqua i de l'Aplec Caramellaire estarem pendents, com no podria ser d'altra manera, de les decisions i recomanacions de les autoritats corresponents i dels experts en la matèria per  actuar en conseqüència. A mesura que avancin els esdeveniments i es tingui mes informació s'anirà avisant oportunament.

La Junta de les Caramelles del Roser a Sant Julià de Vilatorta el 12 de març de 2020.

 

 

Onze de Setembre 2020 : Commemorem la Diada Nacional de Catalunya condicionats per la pandemia.

          

L’Ajuntament ha comunicat mitjançant els seus canals públics que enguany la celebració de la diada amb l’ofrena floral i la hissada de l’estelada no comptarà amb la tradicional xocolatada ni amb cant coral. 

Tot i això l’ajuntament manté la convocatòria de l’ofrena floral i convida explícitament a les entitats del poble a adherir-s’hi. La junta decideix la participació de l'entitat  en aquesta convocatòria tal com ha set habitual els darrers anys. 

L'entitat estarà representada pel vicepresident accidental Adolfo Pardo, i el president accidental Joan Guàrdia amb un ram que s’encarregarà a en Joan Morera. 

Tant els membres de la junta que assistiran en nom de l'entitat com els confrares que hi vulguin assistir a títol individual han de consultar i seguir les instruccions de seguretat sanitària publicades per l'ajuntament  al seu web.

 

 

11 de setembre

 

2020: Un diumenge de Pasqua caramellaire diferent del que és habitual, on els Goigs del Roser també s'han pogut sentir pels carrers del poble.

          

Enguany les activitats habituals de les Caramelles del Roser del diumenge de Pasqua es van haver de cancel·lar a conseqüència de la situació sanitària provocada pel COVID-19. En el seu lloc, amb la imprescindible col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, es van planificar una activitat alternativa per aconseguir que els Goigs  del Roser es poguessin sentir com cada any en aquesta data. 

A lo llarg de tots el matí la furgoneta de l'Ajuntament, convenientment abillada i seguint els protocols de seguretat establerts, va recórrer els solitaris carrers reproduint a traves d'altaveus una gravació dels Goigs. Els veïns de Sant Julià van poder escoltar els Goigs del Roser des del balcó, la finestra o el patí de casa seva i sense trencar el confinament. Alguns veïns van fer gravacions del recorregut, que podeu veure en aquests muntatges:

Diumenge de Pasqua 2020 Pels carrers del poble 1

Diumenge de Pasqua 2020 Pels carrers del poble 2

Finalment es va aconseguir l'objectiu de què els Goigs del Roser no deixessin de sentir-se pels carrers del poble a lo llarg de tot el matí del diumenge de Pasqua de 2020, tot i el confinament i les restriccions sanitàries.

 

 

2020 pels carrers del poble2

 

2020: Emissió en directe de les Caramelles del Roser al canal de Youtube i convocatoria de cantada colectiva des de balcons, finestres i patis de les cases particulars de Sant Julià.

          

Enguany les activitats habituals de les Caramelles del Roser del diumenge de Pasqua es van haver de cancel·lar a conseqüència de la situació sanitària provocada pel COVID-19. En el seu lloc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, es va planificar una activitat alternativa consistent en l'emissió en directe d'algunes caramelles pel canal Youtube de les Caramelles del Roser, en format karaoke, acompanyat d'una convocatòria perquè els veïns que volguessin s'hi apuntessin a cantar des de casa.  

La convocatòria va consistir a demanar a tots els vilatortins i vilatortines que volguessin  que a les 12 del migdia del mateix diumenge reproduïssin, -mitjançant els aparells adients-, les caramelles que es van retransmetre en directe des de YouTube, i així tothom pugues cantar-les a l'uníson des del balcó, la finestra, la terrassa o el pati de casa seva.

Per poder fer aquesta cantada col·lectiva telemàtica es va enviar un enllaç al canal per tots els mitjans possibles. A les dotze en punt es va engegar el vídeo que podeu veure si cliqueu a la següent adreça:

CARAMELLES DEL ROSER - EN DIRECTE 12.04.2020 a les 12:00h. 

Entre les persones que van fer difusió de l'acte mitjançant Instagram o Twitter, amb l'etiqueta CaramellesdelRoser2020, es va sortejar una magnífica mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crossandra. El guanyador de la mona de Pasqua d'enguany va ser en Miquel Rovira via Twitter. Enhorabona.

Es va comptabilitzar un pic d'unes 250 connexions en el moment de més afluència d'usuaris, i prop de 50 interaccions entre Twitter i Instagram. Es va aconseguir doncs l'objectiu de fer una cantada col·lectiva sincronitzada de caramelles el diumenge de Pasqua  des de les cases particulars i sense trencar les normes sanitàries ni les restriccions del confinament.

 

caratula emisio en  directe 2020

 

En aquesta diada de Pasqua 2020 tan insòlita no hi faltaran els Goigs del Roser a Sant Julià de Vilatorta.

                 

Codi QR Caramelles del Roser en directe diumenge 12 les 12 h.

caramelles

Tot i que com a conseqüència de la situació de crisi sanitària s'ha cancel·lat la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua, us anunciem que, per reivindicar la pervivència ininterrompuda d'aquesta tradició al nostre poble, els Goigs del Roser no deixaran de sentir-se.

A més a més, convoquem a tots els vilatortins i les vilatortines a les 12 del migdia del mateix diumenge perquè qui pugui reprodueixi, des de la seva finestra o balcó -mitjançant els aparells adients-, les caramelles que retransmetrem en directe des de YouTube, i així tothom pugui cantar-les a l'uníson. Quedem a finestres i balcons el diumenge 12d’abril a les 12 del migdia:

Trobareu l'emissió en directe de les caramelles al canal de Youtube de les Caramelles del Roser clicant aquí i també copiant o clicant al codi QR adjunt.

Finalment, entre les persones que facin difusió de l'acte mitjançant Instagram o Twitter, amb l'etiqueta CaramellesdelRoser2020, sortejarem una magnífica mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crosandra.

  qr img diumenge de pasqua 2020

Cancel·lada la cantada de les Caramelles del Roser del  diumenge de Pasqua del 2020.

          

Com a conseqüència de la situació de crisi sanitària la junta de les Caramelles del Roser ha decidit cancel·lar definitivament la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua.


Enguany teníem pensat estrenar la caramella "Festívola", amb música d'en Santi Riera i en Jofre Bardolet i lletra de l'Anton Carrera. L'estrena l'havíem de dedicar al nostre president Josep Fiter Vila, recentment traspassat. No podrà ser. En qualsevol cas en mantindrem el record.


Trobareu informació sobre la caramella Festívola, i en general sobre la nostra entitat i el seu repertori nevegant per la web.

Finalment, amb la col·laboració imprescindible de l'ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, s'han planificat actiuvitats alternatives compatibles amb la situació de confinament en que ens trobem.

  butlleta 2020 Festivola cancelada

Llegeix mes ... 

Per Pasqua de 2020 estrenem nova caramella.

L'obra que estrenarem el 2020 va ser composta inicialment pel mestre Santi Riera i Subirachs, pero va quedar inacabada en motiu del seu decès. Enguany el jove compositor Jofre Bardolet i Casadevall ha finalitzat la composiciò i armonitzaciò de la peça procurant mantenir en tot moment la idea inicial del seu creador. El resultant es una peça a 3 veus, en part assardanada, anomenada Festívola, que hem catalogat amb el número 49.

La lletra es del poeta Anton Carrera i Busquets, col·laborador habitual de les caramelles del Roser. La canço descriu elements poetics del nostre entorn que encomanen un to festiu propi de la celebraciò de la Pascua, motiu del titol de Festívola.

Podeu troba tota la informació sobre la peça, lletra, partitures i so sintetic de les diferents veus a l'apartat Repertori de la web o clicant aquí directament.