perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Mesures extraordinàries coronavirus

Actualització 16.12.2020

En relació a les Veus de la Missa del Gall, on cada any participen alguns confrares com a cantaires, la Junta de les Caramelles del Roser ha decidit, prèvia deliberació, recomanar la NO participació en aquest acte. Donada la situació sanitària actual i les indicacions de les autoritats no considerem prudent participar en aquesta activitat en cas que és faci.

En relació als assajos que haurien de començar a primers de gener de 2021 de cara a Pasqua, la junta està avaluant les diferents alternatives possibles. Un cop s'hagi pres una decisió s'informarà oportunament.

Actualització 03.04.2020

Com a conseqüència de la situació de crisi sanitària la junta de les Caramelles del Roser ha decidit per unanimitat cancel·lar definitivament els assajos pendents, la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua i el dinar de germanor que es celebrar anualment. Si voleu coneixer l'acte alternatiu que organitzarem el diumenge de Pasquà cliqueu aqui.

Actualització 24.03.2020.

Donada la situació actual es cancel·len els assajos, del 27 de març i del 3 d'abril. Sobre el darrer assaig del 10 d'abril i el diumenge de Pasqua quedem a la espera de la evolució de la situació..

Actualització 19.03.2020.

L' Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha decidit cancel·lar definitivament l Aplec Caramellaire d'enguany. Com a conseqüència anul·lem l assaig del divendres 17 d'abril i t qualsevol activitat relacionada amb l'Aplec. Clica aqui per mes informació.
 

Mesures extraordinàries amb motiu de l'actual pandèmia de corona-virus que afecta Catalunya.

D'acord amb les disposicions del govern de Catalunya i de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta la Junta de les Caramelles del Roser ha decidit anul·lar preventivament els assajos dels divendres 13 i 20 de març de 2020, i així s'ha comunicat degudament als afectats.

En relació a la programació de la resta de la temporada, així com a les actuacions del Diumenge de Pasqua i de l'Aplec Caramellaire estarem pendents, com no podria ser d'altra manera, de les decisions i recomanacions de les autoritats corresponents i dels experts en la matèria per  actuar en conseqüència. A mesura que avancin els esdeveniments i es tingui mes informació s'anirà avisant oportunament.

La Junta de les Caramelles del Roser a Sant Julià de Vilatorta el 12 de març de 2020.