perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Pasqua 2020: Emissió en directe i cantada col·lectiva de caramelles

2020: Emissió en directe de les Caramelles del Roser al canal de Youtube i convocatoria de cantada colectiva des de balcons, finestres i patis de les cases particulars de Sant Julià.

          

Enguany les activitats habituals de les Caramelles del Roser del diumenge de Pasqua es van haver de cancel·lar a conseqüència de la situació sanitària provocada pel COVID-19. En el seu lloc, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, es va planificar una activitat alternativa consistent en l'emissió en directe d'algunes caramelles pel canal Youtube de les Caramelles del Roser, en format karaoke, acompanyat d'una convocatòria perquè els veïns que volguessin s'hi apuntessin a cantar des de casa.  

La convocatòria va consistir a demanar a tots els vilatortins i vilatortines que volguessin  que a les 12 del migdia del mateix diumenge reproduïssin, -mitjançant els aparells adients-, les caramelles que es van retransmetre en directe des de YouTube, i així tothom pugues cantar-les a l'uníson des del balcó, la finestra, la terrassa o el pati de casa seva.

Per poder fer aquesta cantada col·lectiva telemàtica es va enviar un enllaç al canal per tots els mitjans possibles. A les dotze en punt es va engegar el vídeo que podeu veure si cliqueu a la següent adreça:

CARAMELLES DEL ROSER - EN DIRECTE 12.04.2020 a les 12:00h. 

Entre les persones que van fer difusió de l'acte mitjançant Instagram o Twitter, amb l'etiqueta CaramellesdelRoser2020, es va sortejar una magnífica mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crossandra. El guanyador de la mona de Pasqua d'enguany va ser en Miquel Rovira via Twitter. Enhorabona.

Es va comptabilitzar un pic d'unes 250 connexions en el moment de més afluència d'usuaris, i prop de 50 interaccions entre Twitter i Instagram. Es va aconseguir doncs l'objectiu de fer una cantada col·lectiva sincronitzada de caramelles el diumenge de Pasqua  des de les cases particulars i sense trencar les normes sanitàries ni les restriccions del confinament.

 

caratula emisio en  directe 2020