perfilcaramellairespetit

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Carta de comiat a en Miquel Carrera Busquets

Obituari de l’Associació Caramelles del Roser amb motiu del decés del nostre confrare Miquel Carrera Busquets.

( 26-12-1944 / 03-06-2020 ).

En aquests temps difícils que ens ha tocat viure ens ha deixat de forma sobtada un altre estimat confrare, en Miquel Carrera i Busquets. En Miquel, vilatortí de naixement, va ser membre de les Caramelles del Roser durant els darrers dotze anys i fins a la seva mort. En els darrers deu anys va ser membre de la junta  i tresorer de l'entitat. Ja de petit acompanyava al seu avi, juntament amb el seu germà Anton, a la cantada caramellaire de cada diumenge de Pasqua. Mes endavant la vida el va allunyar del món caramellaire, fins que el 2008 es va reincorporar a la confraria com a tenor.

En Miquel va ser un bon confrare, amic i cantaire que amb la seva veu, juntament amb la dels seus companys, donava el so característic de les Caramelles del Roser, un so que ha quedat, des d’ara, sense la seva participació. A mesura que la vida passa i especialment en els moments dolorosos, ens adonem de la importància de les persones que tiren endavant els compromisos col·lectius sense afany de lucre, amb generositat, constància i dedicació.

Res millor per recordar a en Miquel, que repetir aquí el poema que, amb motiu del seu decés i en homenatge seu, li ha escrit el seu germà Anton Carrera:

Paraules per a en Miquel
el meu germà 
En plenitud,
de sobte,
t'ha arribat l'hora de plegar.
El teu darrer passeig
ha tancat  el cercle
dels bells indrets
que estimaves tant:
els teus indrets
que són també els nostres.
 
El sol anava a la posta
i s'enduia el teu jornal.
Ho comentàvem sovint
tot passejant:
més val que la mort sigui
tot d'una,
imprevisible.
Així ha estat la teva.
 

Anton Carrera Busquets-

Sant Julià de Vilatorta, 4 de juny de 2020.

Miquel, et recordarem sempre. Descansa en pau.

        

Miquel Carrera