CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Agraïments

20240321 092208 2IMG_0965.jpg  20240322_211238.jpg

L'Associació Caramelles del Roser volem expressar el nostre agraïment a totes les persones particulars, entitats, establiments i institucions que, d'una manera o altra, han fet possible la continuïtat de la nostra activitat al cap dels anys, amb una especial menció a l'Ajuntament de Sant Julià de VIlatorta pel seu suport institucional, logístic i econòmic.

Volem agraïr en concret als establiments del poble que ens acullen durant el passant de caramelles i ens preparen un refrigeri per agafar forces: són can Cuca (bar Catalunya), can Fil i el Frànkfurt Sant Julià, que no fallen mai, any rere any. Igualment i molt notable, a la pastisseria Crosandra, qui ens ofereix l'espectacular mona de xocolata i la mona de pa de pessic que sortegem per Pasqua i per l'Aplec.

Aquest any 2024 hem comptat també amb el donatiu de la Farmàcia Comas, amb el qual hem pogut finançar els nous bordons per a les caramelles infantils, que també han estat possibles gràcies a la col·laboració de Pintures Solà, que els ha pintat desinteressadament amb un resultat espectacular. Els bordons infantils els havia portat la canalla que acompanyava les caramelles en el passat, i ara fa dos anys se'ns va acudir recuperar-los per a les Caramelles Infantils durant el tram de passant que compartim a la Pasqua, i també al concert de l'Aplec. Aquest any, finalment, hem fet el pas d'encarregar vint bordons nous amb el propòsit que els puguin lluïr tots els infants. Els nous bordons tenen el mateix disseny de tornejat que els bordons que porten els caramellaires adults que encapçalen cadascuna de les fileres -que són els bordons més antics que tenim-, i estan decorats amb pa d'or i tenyits amb el seu color característic, enlloc de pintats, de forma que s'hi poden veure les vetes de la fusta.

I no volem acabar sense agraïr també totes les persones que aporteu el vostre donatiu durant els passants de caramelles, i a les que sempre teniu les portes de casa vostra obertes amb alguna cosa per picar i bon un raig de vi dolç!