CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Associació

Els orígens de les Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta són remots, però no va ser fins l’any 1988 que es van constituïr com a associació, es van redactar i aprovar en els estatuts i es van inscriure al Registre d'Entitats de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb el número 9.940. L’Associació Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta disposa de NIF número G 58 636 044.

Poden formar part de l'Associació Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta totes les persones de qualsevol edat nascudes, residents o vinculades a Sant Julià de Vilatorta. L'entitat s'estructura mitjançant una Assemblea General de la qual formen part totes les persones associades i que es reuneix almenys un cop l'any en sessió ordinària i d'una Junta Directiva escollida per sufragi universal de les persones associades pel procediment de candidatura oberta.

La Junta Directiva està formada pels càrrecs de Presidència, Vicepresidència, Secretaria, Tresoreria i tantes vocalies com siguin necessàries. Actualment, en formen part les següents persones:

Hernan Collado (president)

Adolf Pardo (vicepresident)

Emili Salgado (secretari)

Joan Ramon Santisteve (tresorer)

Manel Marsó (vocalia - direcció musical)

Sebastià Bardolet (vocalia - direcció musical)

Cristina Suñén Vilamala (vocalia cistellaires)

Montse Valls Suñé (vocalia músics)

Manel Valls Suñé (vocalia músics)

Arnau Riera (vocal)

Miquel Uribe (vocal)

Carles Fiter (vocal)

La darrera versió dels estatuts de les Caramelles del Roser està disponible a continuació: