CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Per la Pasqua Florida no hi faltaran els Goigs del Roser

En aquesta diada de Pasqua 2020 tan insòlita no hi faltaran els Goigs del Roser a Sant Julià de Vilatorta

                 

Codi QR Caramelles del Roser en directe diumenge 12 les 12.00

caramelles

Tot i que com a conseqüència de la situació de crisi sanitària s'ha cancel·lat la tradicional cantada de caramelles del diumenge de Pasqua, us anunciem que, per reivindicar la pervivència ininterrompuda d'aquesta tradició al nostre poble, els Goigs del Roser no deixaran de sentir-se.

A més a més, convoquem a tots els vilatortins i les vilatortines a les 12 del migdia del mateix diumenge perquè qui pugui reprodueixi, des de la seva finestra o balcó -mitjançant els aparells adients-, les caramelles que retransmetrem en directe des de YouTube, i així tothom pugui cantar-les a l'uníson. Quedem a finestres i balcons el diumenge 12 d’abril a les 12 del migdia:

Trobareu l'emissió en directe de les caramelles al canal de Youtube de les Caramelles del Roser clicant aquí i també copiant o clicant al codi QR adjunt.

Finalment, entre les persones que facin difusió de l'acte mitjançant Instagram o Twitter, amb l'etiqueta CaramellesdelRoser2020, sortejarem una magnífica mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crosandra.

  qr img diumenge de pasqua 2020