CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Pasqua 2021: Caramelles a so de cobla

509 height noticies 2021 caramelles a so de coblaEnguany la Pasqua es va presentar en condicions sanitàries que no permetien els actes itinerants a la via pública i, de fet, amb els assajos aturats des de l'any passat. Per això, després de valorar diverses opcions d'actuació estàtica i reduïda, l'entitat ha recollit el sentiment majoritari dels cantaires i ha decidit no fer cap mena d'actuació, com tampoc no ha considerat oportunes, en les circumstàncies d'aquest mes d'abril, les alternatives que ens van permetre gaudir la Pasqua des de casa l'any 2020. Finalment, però, els músics membres de l'entitat Jofre Bardolet i Jordi Sitjes, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilartorta, han organitzat el concert "Caramelles a So de Cobla", en el qual una cobla formada especialment per aquest dia ha interepretat peces del repertori caramellaire.

Aquest concert, que ha tingut lloc a la plaça Major del poble el diumenge de Pasqua de 2021, ha aplegat unes 150 persones que han pogut gaudir de la interpretació de peces tan emblemàtiques de les Caramelles vilatortines com  "Rosa Vera", "Dolçament", "Gentil Adriana", "Records de Sant Julià de Vilatorta" i "Som Vilatortins". Durant l'actuació també s'han interpretat antigues danses del folklore vilatortí com la Ratolinesa, el Ballet i la llesta, la Bella Miralda i el Ball dels nyitos-nyetos, entre altres, i no hi han faltat les notes dels Goigs del Roser que han donat la nota més emotiva d'aquest concert presentat per Anna Garcia i Anton Carrera. 

L'Associació Caramelles del Roser agraeix personalment als organitzadors del concert que aquest hagi estat possible, i en especial a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta pel seu suport incondicional.