CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Ha mort en Joan Guàrdia

Obituari de l’Associació Caramelles del Roser amb motiu de la defunció d'en Joan Guàrdia Martínez

(25-6-1950 / 2-09-2021)

El dia 2 de setembre de 2021 ha mort en nostre company Joan Guàrdia, qui havia format part de les Caramelles del Roser des de l'any 2002. Informàtic de professió, arribat al poble l'any 2000, en Joan ha estat un membre actiu de les Caramelles, membre de la Junta Directiva, vicepresident de l'entitat des de 2015 i president des del març de 2020 fins a la seva renúncia a causa d'una malaltia el gener de 2021.

Demà diumenge dia 5 de setembre de 2021, a les 12.00, la seva família li ha preparat un acte de comiat civil darrera de la capella de Sant Roc de Sant Julià de Vilatorta.

Carta de comiat

20200412 115419

Has marxat a la teva manera desacomplexada i irreverent. Encara no fa un any que ens vas comunicar la teva malaltia i, amb el pragmatisme que comporta la intel·ligència, vas començar a preparar les coses per un llavors ja probable adéu proper. No ens has deixat tampoc dissimular i donar-te copets a l'esquena, per que en tot moment has vingut de cara i no has amagat el que tenies ben clar. Finalment, quan agafar-se a una esperança vana ha deixat de tenir sentit, has agafat el teu "bitllet d'anada per a tu sol" amb la mateixa valentia amb que has viscut la teva vida.

Fa 20 anys que vas arribar a Sant Julià amb voluntat d'integrar-te en aquest lloc nou, i has esdevingut un vilatortí més, conegut per la teva participació a les Caramelles, a la Festa Major i en qualsevol acte dels que es fan al poble; participant actiu en les qüestions municipals i defensor vehement de tot allò que consideraves beneficiós per al poble; defensor de la nostra nació i de la nostra llengua i lluitador incondicional per la nostra llibertat; habitual de les tertúlies a can Cuca; destacat per la teva singular presència i vist habitualment caminant pel perímetre del poble mentre llegies el diari.

A les Caramelles has estat una veu notable que ha donat color i intensitat a la corda de baixos des de l'any 2002; un company que ha assistit als assaigs amb constància i que ha animat els post-assaigs quan hem volgut allargar el divendres amb una cervesa al davant; una persona que s'ha implicat a la Junta Directiva, que ha treballat de valent per donar a l'entitat una completíssima web i que ha acceptat la responsabilitat de ser-ne el president quan ha estat necessari.

Deixes una llarga família i també molts amics, companys i veïns que et farem perviure en el nostre record.