CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Nit de Nadal

IMG 8756Aquesta nit de Nadal, com cada any, alguns membres del cor del les Caramelles del Roser interpretaran l'ofici Jesu Salvator, de Ramon Victori, dins la celebració de la Missa del Gall a l'església de Sant Julià de Vilatorta, a partir de les 12 de la nit. Aquest cor interpretarà també diverses nadales, entre elles les peces "Anem a adorar-lo" i "Anem a Betlem", compostes pel mateix Ramon Victori.

Al Mapa del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona es pot llegir la següent ressenya d'aquesta celebració: "Jesu Salvator és una obra musical composta per Ramon Victori i Arumí el vell Sala, l'any 1912. És tracta d'una missa en llatí, a dues veus i orquestra. Des de fa una trentena d'anys, es costum que en la Missa del Gall, la Nit de Nadal, a l'església parroquial de Sant Julià de Vilatorta, un grup format per una quinzena de membres de les Caramelles del Roser interpretin aquesta peça musical, amb acompanyament d'harmònium. Anteriorment, era interpretada en dies de gran festa per dos membres de la Orquestra de Sant Julià, acompanyats per sis instruments. Actualment també s'interpreta durant l'Ofici Solemne de la celebració de Sant Julià, patró del poble".