CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Agraïments merescuts a en Jofre Bardolet i en Manel Marsó

IMG 20230113 211351baixaIMG 20230113 211150baixaEl passat 13 de gener ens va visitar en Jofre Bardolet a l'assaig que fem regularment cada divendres. Durant tres temporades, en Jofre va dirigir el cor de caramelles i va aportar dues peces noves la nostre repertori; el seu pas per les Caramelles del Roser ha deixat un molt bon record, per la seva qualitat musical i humana. Aquest divendres vam aprofitar l'ocasió per oferir-li un record d'aquesta temporada, consistent en un àlbum desplegable creat manualment amb tècnica d'scrapbook amb imatges i miniatures dels cartells commemoratius i de les partitures de les peces que va compondre.

Igualment, vam pensar que aquest era un bon moment per agraïr a en Manel Marsó la seva constància com a director titular del cor al llarg dels anys, i per això li vam fer un altre àlbim amb imatges del seu extens recorregut, i de la seva vinculació familiar a l'entitat, que es remunta almenys fins als anys 40 del segle passat.