CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

A punt per la Pasqua de 2023

Caramelles 23Ja està tot enllestit per a la Pasqua Florida d'enguany. Com heu pogut llegir a l'anterior notícia, aquest any estrenem la caramella Tardor de llevant, a ritme de sardana i vals, obra d'en Jordi Sitges amb lletra de l'Anton Carrera.

Volem destacar també l'estrena del nou cartell commemoratiu, dissenyat per en Xevi Pona, un cartell de desprèn molta llum i mostra elements instrumentals i de vestimenta caramellaire que evoquen la Pasqua de Sant Julià, amb la rosa que és fil conductor de la nostra tradició. Durant la cantada de Pasqua, i també durant l'Aplec caramellaire, tindreu l'oportunitat d'aconseguir-ne la reproducció en forma de butlleta amb la lletra de la nova caramella al revers.

El passant de Caramelles es farà diumenge 9 d'abril, entre les 9.00 i les 12.00 del matí, i seguirà el següent itinerari: pl. de l'U d'octubre, c. de la Mercè, av. Sant Llorenç, carrer de Jesús, c. del Perer, c. de n'Anna Xica, c. del Montseny, c. de Jesús, pl. major, c. del Pont, c. del Rector Roca, av.  de Nostra Senyora de Montserrat, c. de la Font, av. Sant Jordi, av. de Nostra Senyora de Montserrat, c. de Nuria, pl. de Catalunya, c. de Balmes, c. Sant Roc, pl. de l'U d'octubre.

A les 12 del matí farem una actuació conjunta amb les Caramelles Infantils davant de l'Ajuntament i tot seguit farem la fotografia de grup i una petita pausa. La diada continuarà a l'Església Parroquial on, en finalitzar la missa, cantarem els Goigs del Roser i la resta del repertori d'enguany.

Cal tenir en compte que aquest any la missa és a les 12.30, és a dir, mitja hora més tard del que era habitual, i per tant la diada acabarà en sortir de missa, on sortejarem la mona de Pasqua gentilesa de la pastisseria Crosandra entre les persones que hagin adquirit les butlletes commemoratives durant la jornada. Per tant, la comitiva es dissoldrà en aquest punt i no tornarem fins a l'Ajuntament com havíem fet els darrers anys sinó que aquesta actuació quedarà concentrada a les 12.00, abans de l'aturada.

Us desitgem una bona Pasqua!