CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Diumenge de Pasqua Florida 2014

20 d'abril de 2014: Diumenge de Pasqua Florida

El matí del diumenge de Pasqua Florida és la diada més importat de l'any per a les Caramelles del Roser. Aquets any, i com es tradició, portaran també la salutació primaveral pels carrers i places del nucli històric de Sant Julià.

L’itinerari, amb un horari aproximat serà el següent: De 9.00 a 10.00h: pl. de l’Ajuntament, c. de la Mercè, pl. de Francesc Macià, c. de la N’Anna Xica, c. del Montseny i pl. Major. De 10.00 a 11.00h: c. del Rector Roca, c. de la Font, av. de Sant Jordi, c. del Centre, c. de Romegats, c. del Matagalls i c. de Puig-l’agulla. De 11.00 a 12.00h: Av. de Montserrat, c. de l’Albereda, c. de Núria, c. dels Marquesos de Vilallonga i c. de Sant Roc Atenció: després de la missa de les 12, a l’església parroquial, els caramellaires cantaran només els Goigs del Roser. A les 13.00h: A la plaça Major, juntament amb els cors infantils i la coral Cants i Rialles, les Caramelles del Roser cantaran un extens repertori de caramelles. En finalitzar es farà el sorteig de la mona de Pasqua.
           Cartell Caramelles 2014