CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Diumenge de Pasqua 2020, des dels balcons i finestres

Diumenge de Pasqua de 2020: un diumenge de Pasqua caramellaire diferent, on els Goigs del Roser també s'han pogut sentir pels carrers del poble

          

Enguany les activitats habituals de les Caramelles del Roser del diumenge de Pasqua es van haver de cancel·lar a conseqüència de la situació sanitària provocada pel COVID-19. En el seu lloc, amb la imprescindible col·laboració de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, es van planificar una activitat alternativa per aconseguir que els Goigs  del Roser es poguessin sentir com cada any en aquesta data. 

A lo llarg de tots el matí la furgoneta de l'Ajuntament, convenientment abillada i seguint els protocols de seguretat establerts, va recórrer els solitaris carrers reproduint a traves d'altaveus una gravació dels Goigs. Els veïns de Sant Julià van poder escoltar els Goigs del Roser des del balcó, la finestra o el pati de casa seva i sense trencar el confinament. Alguns veïns van fer gravacions del recorregut, que podeu veure en aquests muntatges:

Diumenge de Pasqua 2020 Pels carrers del poble 1

Diumenge de Pasqua 2020 Pels carrers del poble 2

Finalment es va aconseguir l'objectiu de què els Goigs del Roser no deixessin de sentir-se pels carrers del poble a lo llarg de tot el matí del diumenge de Pasqua de 2020, tot i el confinament i les restriccions sanitàries.

 

 

2020 pels carrers del poble2