CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Diada Nacional de Catalunya 2020

Onze de Setembre 2020: commemorem la Diada Nacional de Catalunya

          

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ha comunicat que enguany la celebració de la diada amb l’ofrena floral i la hissada de l’estelada no comptarà amb la tradicional xocolatada ni amb cant coral. 

Tot i això l’Ajuntament manté la convocatòria de l’ofrena floral i convida explícitament a les entitats del poble a adherir-s’hi. La Junta Directiva ha decidit participar com a entitat  en aquesta convocatòria tal com ha estat habitual els darrers anys. 

L'entitat estarà representada pel vicepresident accidental Adolfo Pardo, i el president accidental Joan Guàrdia amb un ram que s’encarregarà a en Joan Morera. 

Tant els membres de la Junta que assistiran en nom de l'entitat com els confrares que hi vulguin assistir a títol individual han de consultar i seguir les instruccions de seguretat sanitària publicades per l'Ajuntament  al seu web.

 

 

11 de setembre