CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

43è Aplec Caramellaire de Sant Julià de Vilatorta

43 aplec caramellaireDiumenge 24 participarem al 43è Aplec Caramellaire de Sant Julià de Vilatorta. L'Aplec és un esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Sant Julià on enguany hi participem set corals, tres d'elles del poble (Caramelles del Roser, Coral Cants i Rialles i Caramelles Infantils) i quatre que provenen de diferents indrets dels països catalans (Coral Infantil Mestre Güell de Tàrrega, Coral Camprodon de Camprodon, Societat Coral Joventut Tianenca de Tiana i A tous... choeur de Pontellà - Nyils).

Estem contents que aquest esdeveniment pugui tenir lloc un any més i especialment per la participació de les Caramelles Infantils de Sant Julià, les quals tenen una història probablement tant llarga com la de les pròpies Caramelles del Roser, i tenen una presència documentada almenys tot al llarg del segle XX, i que aquest any fa vint anys que l'Escola de Música de Vic les va adoptar i impulsar, amb intensitat renovada aquests darrers. Des d'aquí les felicitem pel seu aniversari!

Tota la informació i fulletó de l'Aplec són al web: 43è Aplec Caramellaire