CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Assaigs de l'ofici Iesu salvator

EsglesiaStjuCom cada any, la nit de Nadal s'interpretarà l'ofici Iesu salvator, del compositor vilatortí Ramon Victori, a l'església parroquial de Sant Julià de Vilatorta durant la Missa del Gall. Es tracta d'una peça musical en llatí, a dues veus i orquestra, que s'interpreta en aquesta data des de fa més de trenta anys, amb acompanyament d'harmònium, una tradició que està recollida al Mapa del Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. Anteriorment, era interpretada en dies de gran festa per dos membres de la Orquestra de Sant Julià, acompanyats per sis instruments, i actualment també s'interpreta durant l'Ofici Solemne de la celebració de Sant Julià, patró del poble.

Enguany, amb la voluntat de continuar mantenint viu aquest patrimoni vilatortí, convoquem dos assaigs, els dies 16 i 23 de desembre, a les 21.00 a la mateixa església parroquial de Sant Julià, oberts a totes les persones interessades, homes o dones. Els assaigs estaran dirigits per en Manel Marsó, director del cor de les Caramelles del Roser, i acompanyats a l'harmònium per en David Rodríguez.

La participació als assaigs no implica el compromís d’assistir a la interpretació durant la Missa del Gall ni a l'ofici de celebració de Sant Julià, ja que l'objectiu fonamental és difondre el coneixement de la peça, si bé també fem una crida a participar en aquestes interpretacions.