CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Participem a la inauguració de la Casa de les Caramelles

CCO poster caramelles lowEl proper diumenge 2 d'abril de 2023, a les 11.00, l'Ajuntament inaugura la Casa de les Caramelles, el centre d'interpretació on podran trobar-se els elements de les Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta durant tot l'any i referències al fenomen caramellaire a altres pobles de Catalunya. Aquest centre estarà ubicat a ca l'Anglada.

A les 10.55 sortirà el passant de caramelles de la plaça de l'U d'octubre i accedirà a la plaça Major pel carrer el Pont. Un cop davant de ca l'Anglada, el passant s'aturarà i els caramellaires capdavanters, el cistellaire i el porta estendart accediran a l'interior de l'exposició per lliurar els bordons, la cistella i l'estendart que a partir d'ara s'ubicaran permanentment a la Casa de les Caramelles esperant sortir al carrer els dies de Pasqua i de l'Aplec.

Un cop fet aquest lliurament solemne, hi haurà els parlaments del president de les Caramelles del Roser, de la regidora de Cultura i de l'alcalde de Sant Julià de Vilatorta, i el cor de caramelles interpretarà una peça per tancar l'acte.

A partir d'aquest moment i durant la resta del dia, la Casa de les Caramelles estarà oberta fins a les 14.00 i de les 17.00 i les 20.00.