CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Diada de Pasqua 2023

20230405 191707 resizedIMG 8503El passat diumenge 9 d'abril de 2023 ha tingut lloc el passant de les Caramelles del Roser amb un notable èxit de públic. Aquest any s'ha consolidat la participació de les caramelles infantils amb qui hem compartit una part del passant i el concert davant de l'Ajuntament a migdia. La celebració ha acabat amb el concert a l'església de Sant Julià, on ens ha acompanyat la coral Cants i Rialles.

Agraïm com cada any la mona de Pasqua que cada any ens ofereix la Pastisseria Crosandra com a col·laboració amb les Caramelles del Roser. La d'aquest any és un espectacular contrabaix de xocolata. La mona de pa de pessic que sortegem durant l'Aplec del proper diumenge, i les coques i la xocolata que vam esmorzar els caramellaires el passat diumenge de Pasqua també són gentilesa de la Pastisseria Crosandra.