CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

"Festívola", la nova caramella per la Pasqua de 2020

Per Pasqua de 2020 estrenem nova caramella.

L'obra que estrenarem el 2020 va ser composta inicialment pel mestre Santi Riera i Subirachs, pero va quedar inacabada en motiu del seu decès. Enguany el jove compositor Jofre Bardolet i Casadevall ha finalitzat la composiciò i armonitzaciò de la peça procurant mantenir en tot moment la idea inicial del seu creador. El resultant es una peça a 3 veus, en part assardanada, anomenada Festívola, que hem catalogat amb el número 49.

La lletra es del poeta Anton Carrera i Busquets, col·laborador habitual de les caramelles del Roser. La canço descriu elements poetics del nostre entorn que encomanen un to festiu propi de la celebraciò de la Pascua, motiu del titol de Festívola.

Podeu troba tota la informació sobre la peça, lletra, partitures i so sintetic de les diferents veus a l'apartat Repertori de la web o clicant aquí directament.