CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Ha mort en Josep Fiter, president de l'Associació

Declaració de condol per la mort de Josep Fiter Vila

(emesa per l'Excelentissim Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta)

Josep Fiter Vila, president de les Caramelles del Roser, va morir sobtadament dilluns passat dia 24 de febrer durant una sortida amb bicicleta. Josep Fiter, que tenia 62 anys, era president des de l’any 2015 quan va rellevar Santi Riera en el càrrec. Aquest dijous dia 27 s'han celebrat les exèquies, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Julià de Vilatorta. 

Enamorat del poble i de l’esport, havia jugat molts anys en diverses categories del Club de Futbol Sant Julià, a més de ser membre del col·lectiu Relleu i d’altres iniciatives culturals de la vida social del poble.

L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, que ha tingut ocasió de compartir projectes i il·lusions amb ell, expressa el condol més sincer a la família i li fa arribar tot el suport en aquests moments tan difícils i mostra la seva solidaritat a l’entitat que ha presidit amb gran estima. Les persones que fan possible la revista Vilatorta comparteixen el mateix dolor i acompanyen en el sentiment a la família i especialment al seu fill Carles, company i membre del Consell de Redacció de la revista.

Sant Julià de Vilatorta, dimecres 26 de febrer de 2020. 

             

Josep Fiter