CreudeSantJordi      Logo Element festiu patrimonial d'interès nacional 600x160      LOGO425

Aquesta web utilita cookies per oferir una millor experiència i servei.

Al navegar o utilitzar els nostres serveis acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració de cookies en qualsevol moment mitjançant el teu navegador predeterminat.

Accepto

Celebrem la Diada 2021

IMG 20210911 WA0011Avui 11 de setembre hem participat com cada any a l'hissada de l'estelada i l'ofrena floral al Castell de Bellpuig per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Aquest any, a diferència de l'anterior, hem pogut cantar el Som Vilatortins i Els Segadors, tot i que encara no hem pogut gaudir de la tradicional xocolatada. En l'ambient s'ha respirat l'il·lusió per poc a poc començar a recuperar les coses que fèiem abans de la pandèmia.

Aquesta any en Toni Bosch ha llegit el manifest, que ha tingut un record pels desapareguts Sant Riera, Joan Comas i Joan Guàrdia, els quals van dedicar part de la seva vida a lluitar per la independència de Catalunya com a membres actius de Vilatorta per la Independència. Tant el manifest com el parlament de l'alcalde, Joan Carles Rodríguez, han destacat la pervivència de l'esperit  d'un anhel que continua ben viu malgrat la pandèmia i el cansament pel llarg camí recorregut.